DNO stelt de diabeteszorg op voedingsgebied in de ruimste zin van het woord centraal met als doel de kwaliteit van die zorg te optimaliseren en richt zich hierbij op alle zorgverleners binnen de diabeteszorg. DNO wordt in dit streven gesteund door haar sponsors.

 

Sponsorschap

De professionals die geïnteresseerd zijn in de website van DNO zijn onder te verdelen in onze leden (ruim 200 in diabetes gespecialiseerde diëtisten), diëtisten die lid zijn van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (ca. 3000).

 

DNO kan daardoor een zeer interessante doelgroep zijn voor uw bedrijf of organisatie. DNO biedt diverse mogelijkheden om uw scholing, evenement of product onder de aandacht te brengen. Ook kunt u gebruik maken van de specifieke kennis en deskundigheid van diëtisten over voedingsgerelateerde onderwerpen binnen de diabeteszorg. Daarnaast is het mogelijk vacatures te plaatsen voor onze leden.

 

Adverteren

Indien u uw product, scholing of evenement onder de aandacht wilt brengen biedt DNO u de mogelijkheid op de website te adverteren. 

 
Graag informeren wij u over de mogelijkheden en kosten met betrekking tot adverteren. 

 

Interesse? 

Bent u geïnteresseerd in adverteren of overweegt u DNO te sponsoren dan komen we graag met u in gesprek.

 

Stichting Diabetes and Nutrition Organisation (DNO)

p/a De Molen 93

3990 GH HOUTEN

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.