De samenwerking tussen DNO en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen kent inmiddels vele succesvolle jaren. De HAN zag dit als een mooie aanleiding om dit bezegelen door waardering uit te spreken voor de betrokkenheid en ondersteuning bij het opleidingsaanbod voeding en diëtetiek. 

 

Diëtisten die individuele cliënten met diabetes een optimaal voedingsadvies willen geven, hebben met de cursus voeding en diabetes van HAN VDO een uitstekende basis. DNO onderschrijft dit en ondersteunt de cursus al vele jaren. 'Nauwe samenwerking met het werkveld is een groot goed en draagt concreet bij aan de kwaliteit van onze opleidingen', volgens Jerry van Ginkel, manager open opleidingen van HAN VDO. 'Met veel

plezier stellen we dan ook iets tegenover deze bijzondere betrokkenheid van DNO.'

 

De samenwerking tussen HAN VDO, HAN voeding en diëtetiek en DNO is concreet gemaakt met het overhandigen van acht opleidingsvouchers twv € 250,- welke in te zetten zijn voor leertrajecten bij HAN VDO. DNO heeft met enthousiasme de vouchers in ontvangst genomen begin dit jaar. 'We waren enorm verrast met het mooie gebaar', aldus Anja Ravenhorst, bestuurslid DNO. 

 

Mijlpaal

De samenwerking heeft ook te maken met een bijzondere mijlpaal. Dit voorjaar voert HAN voeding en diëtetiek voor de 75ste keer de cursus Voeding en Diabetes uit. Dit is niet alleen een memorabel moment, maar tevens een solide basis voor de verdere samenwerking tussen DNO en de HAN in de toekomst. 

 

samenwerking han en dno bestendigd

 

Met trots worden de opleidingsvouchers in ontvangst genomen.

Vlnr: Jerry van Ginkel (manager HAN VDO), Jan van Loon (HAN VDO en Instituut Paramedische Studies), Anja

Ravenhorst (bestuurslid DNO), Janneke de Keijzer (bestuurslid DNO), Dorris Direks, (docent, HAN VDO en

Instituut Paramedische Studies, HAN)